Mister Geraldi met kerstvoorstelling in het theater

0

Den Helder – Het kindertheater van Mister Geraldi staat komende kerstvakantie weer garant voor een tweetal leuke goochelvoorstellingen. Geraldi laat de kinderen genieten van een vrolijke show, waarbij zijn brutale schoonmaakster Dora zal assisteren.

Dora probeert op haar bekende manier te helpen, maar doet tot groot ongenoegen van Geraldi alles verkeerd. Hij hoopt de voorstelling toch nog tot een goed einde te brengen, hierbij heeft hij de kinderen in de zaal hard nodig om hem te helpen. De goochelaar zal dan ook zeker wat kinderen op het toneel vragen, die veel beter dan Dora, kunnen assisteren met goochelen. Dit belooft weer een fijne ochtend of middag theatervermaak te worden, met veel hilarische momenten voor zowel jong als oud. Dus mama’s, papa’s, opa’s en oma’s u bent van harte welkom met uw (klein) kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Op donderdag 3 januari 2019 zijn de shows om 11.00 en 14.30 uur. De voorstellingen vinden plaats in de KeyKeg zaal van schouwburg de Kampanje, ingang aan de Weststraatzijde via het KeyKeg café. Kaartjes kosten € 3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen is het advies te reserveren op 0223-616096 of 0223-627041, dan liggen de kaartjes klaar aan de zaal.