DHA-A leader
DHA-A leader

Na 1 rijles zelf op pad; auto rijdt over scooter

Den Helder – De politie heeft maandag op de Kerkgracht een man aangehouden die met zijn auto over een scooter was gereden. Hij was aan het oefenen met rijden en had zelf al 1 rijles achter de rug.

De vrouw reed in de richting van het Koningsplein en vanuit tegengestelde richting kwam een 26-jarige man in een auto. De bestuurder van de auto stuurde naar links om in een parkeervak te wachten tot de scooter gepasseerd was. Echter, toen de scooter de auto naderde reed hij toch de weg op en raakte de scooter, waarbij de bestuurster ten val kwam, hierna reed de auto over de scooter heen. Gelukkig was er geen letsel bij de bestuurster van de scooter.

De bestuurder van de auto gaf aan al 1 rijles te hebben gehad en nu te willen oefenen met autorijden. De politie heeft hem duidelijk gemaakt dat dit hier niet is toegestaan en hij heeft een proces-verbaal gegeven voor het rijden zonder rijbewijs.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. RB

   De politie heeft hem duidelijk gemaakt dat dit hier niet is toegestaan….
   .
   in het land van herkomst wel?

Reageren is niet meer mogelijk.