Nameless heeft mooiste kerstetalage van de binnenstad

7

Den Helder – De mooiste kerstetalage in de Helderse binnenstad was dit jaar de etalage van Nameless. De jury bestond uit de wethouders Heleen Keur en Michiel Wouters en zij hebben, samen met Anke de Vries van Citymarketing Den Helder, de winnaars bepaald. Namens de HOB ging Jan Mooij mee naar de winnaars.

De eerste prijs ging dit jaar dus naar Nameless in de Keizerstraat. Volgens de jury hebben zij de mooiste etalage en straalt deze precies de juiste sfeer uit. Na de lovende woorden van Wouters gingen de teamleden op de foto. De tweede prijs ging dit jaar naar Mooij Modes uit de Beatrixstraat. Zij hebben een mooie eenheid gevormd met de huizen die zich boven het winkelpand bevinden. De kerstversiering is daarin mooi doorgetrokken.

De derde prijs ging naar het team van House of Indigo. Ook zij hebben dit jaar extra moeite gedaan om hun winkeletalage er zo goed mogelijk uit te laten zien en zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor het winkelend publiek. De eerste prijs is een gratis jaar contributie van de HOB. De tweede prijs is een waardebon van €150,- en de derde prijs is een waardebon van €100,-, te besteden bij ondernemers in de Helderse Binnenstad. Namens de juryleden de hartelijke felicitaties aan de winnaars.

7 REACTIES

 1. dubieuze rol voor ‘Jantje Mooij’…… 2de prijs voor Mooij Modes.
  Zeker weer een zeer dominant plasje tegen de gevel gedaan Jantje!

 2. Ik kan het niet helpen, maar een winkel die niets originelers kan bedenken dan een Engelse, naam, komt geen enkele prijs toe! Hoe kan een etalage nu mooi zijn met een fout Anglicisme als naam er boven? Verloochen van de Nederlandse taal.zou bestraft moeten worden : dus poedelprijs!

  • Oh, wat een zure reactie en dat zegt een Cees! Wij zeggen hier gewoon Kees.
   Het gaat om de etalage, niet om wat er op de winkel staat.
   Het is ze van harte gegund!

 3. Ik sluit mij aan bij uw mening Cees, altijd maar die belachelijke engelse namen en benamingen. En dan inderdaad nog fout geschreven ook. Taal en cultuur verloedering.

 4. @ Cees en MB, u beseft dat woorden als ‘etalage’, ‘origineel’ en ‘cultuur’ evenmin oorspronkelijke Nederlandse benamingen zijn?

  • Zo zijn er nog meer van die woorden Monique, maar we kunnen nu eenmaal niet alle oude bestaande woorden in het Belgisch vertalen.

Comments are closed.