Nog een keer De Week op Zaterdag

1

Den Helder – LOS radio zendt 22 december de allerlaatste aflevering van De Week op Zaterdag uit. Na 5,5 jaar komt een einde aan het programma dat wekelijks de lokale actualiteit onder de loep nam. In deze aflevering gesprekken met burgemeester Koen Schuiling, wethouder Pieter Kos, wethouder Tjitske Biersteker en met Angelique Lewakabessy van Humanitas, die ook drie studenten van het ROC meeneemt naar de studio.

Met Biersteker een terugblik op haar periode als wethouder tot nu toe. “Tjitske was altijd een enthousiaste gast en als we haar vroegen kwam ze altijd opdagen, dus het leek ons leuk in deze laatste DWOZ nog even bij te praten”, laten Koen en Ronald weten. Met Kos een gesprek over de ‘combinatiebanen’, waarvoor de gemeente samenwerkt met twee marktpartijen en die ervoor moeten zorgen dat mensen met een uitkering weer een goed inkomen krijgen.

Met de burgemeester een gesprek over de camerabewaking bij treinstation Den Helder Zuid en de recepties die vanaf 2019 worden gegeven voor echtparen die 60 jaar getrouwd zijn. Lewakabessy komt langs om het project toe te lichten waarbij studenten van het ROC gaan voorlezen bij gezinnen thuis.

Tijdens deze laatste aflevering is vaste verslaggever Gerard Terpstra niet op pad, maar schuift hij aan in de studio. DWOZ is van 10.00 tot 12.00 uur live te beluisteren via LOS radio.

1 REACTIE

Comments are closed.