Oliebollenwandeling Helderse Vallei

0

Den Helder – Bij de Helderse Vallei vindt op 30 december een oliebollenwandeling plaats. Iedereen kan mee doen en er zijn afstanden van 4, 8, 10 en 20 kilometer. De starttijd voor de wandeling van 20 kilometer is tussen 10:00 en 11:30 uur. De starttijd van de overige afstanden is tussen 10:00 en 14:00 uur. Het is de bedoeling dat alle deelnemers voor 16.00 uur weer terug zijn van de wandeling.

Onderweg kan, tegen inlevering van de bon die verkregen wordt bij inschrijving, een heerlijke verse oliebol opgehaald worden bij de promotiewagen van Landschap Noord-Holland. De promotiewagen staat op een punt waar alle wandelaars langs komen. Bij de promotiewagen zijn vrijwilligers aanwezig die desgewenst deelnemers een stukje mee het duin in nemen en informatie geven over de natuur.

Inschrijven voor deze wandeling kan op 30 december vanaf 10.00 uur bij De Helderse Vallei. Deelname aan de oliebollenwandeling kost 2 euro per persoon. Vooraf aanmelden is niet nodig.