Ramen eruit door zwaar vuurwerk

2

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat zaterdagavond plaatsvond op de Dijkschouwerslaan in Den Helder. Omstreeks 21.50 uur werd er vermoedelijk zwaar vuurwerk over een schutting van een woning gegooid.

Het vuurwerk ontplofte vlak bij de gevel van het pand. Hierdoor sloeg het glas in een slaapkamerraam volledig in scherven. Ook het glas uit een raam van de woonkamer raakte vernield. Hierbij ging het om de buitenste laag van het dubbel glas. Door de ontploffing ontstond ook schade aan de tuin bij de woning. Bij het incident raakte niemand gewond.

De bewoonster heeft aangifte gedaan. De politie stelt een nader onderzoek in. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

2 REACTIES

  1. Wanneer doet de regering eens wat aan die vuurwerk terreur! En als die niets doen waarom dan niet lokaal? Voor elke motorclub/weetkwekerij kunnen regimenten agenten worden ingezet maar deze terreur durft men niet aan te pakken….Bovendien speelt dit maar enkele maanden van het jaar!

  2. tis standaard ieder jaar het zelfde bushokjes,en ramen die opgeblazen worden,door dat soort lui hebben we straks helemaal geen vuurwerk meer,maar dit is pure vandalisme,ik heb vroeger ook wel eens dingen opgeblazen geen spullen of zo maar je maakte zelf iets.
    sterkte voor die gene en hopleijk kunnen die gasten vuurwerk wegen

Comments are closed.