Secret Santa’s gezocht in Den Helder

0

Den Helder – Noordkopvoorelkaar is op zoek naar ‘Secret Santa’s’ in de gemeente Den Helder. Het idee van ‘Secret Santa’s’ is dat iemand in het geheim een cadeautje koopt voor iemand anders. “Wij gaan geen cadeautjes uitdelen ,maar wel een helpende hand of een lieve boodschap”, zegt Mariëtte Nannings projectleider van Noordkopvoorelkaar uit. “We zoeken bijvoorbeeld Smullende Santa’s die een lekkere maaltijd kunnen maken of ‘Hulp Santa’s’ die hun hulpaanbod op de website zetten.”

Noordkopvoorelkaar gaat zelf ook aan de slag als ‘Secret Santa’. De organisatie gaat kerstkaarten schrijven aan inwoners van Den Helder. Wie verdient er wat extra aandacht, een steuntje in de rug of gewoon een beetje liefde tijdens de feestdagen? Een ieder kan laten welke boodschap vermeld moet worden en wie dit kaartje verdient, dan zorgt Noordkopvoorelkaar dat er de komende weken een lief kaartje bij hem/haar in de bus ligt. Iedereen kan 1 adres doorgeven (persoon of gezin) binnen de gemeente Den Helder.

“Iemand een steuntje in de rug geven, hoeft dus helemaal niet ingewikkeld te zijn!”, aldus Nannings. Opgeven als ‘Secret Santa’ kan via www.noordkopvoorelkaar.nl/secretsanta