DHA-A leader
DHA-A leader

Tennis weer terug in sporthal Schapendijkje

Den Helder – De sporthal aan het Schapendijkje 7 te Den Helder was ooit de eerste indoortennisbaan in Den Helder en omstreken. Nadat het jaren geleden was omgebouwd tot een turnhal is sinds kort deze bijna mythische hal weer als indoor tennisbaan in ere hersteld. De hal is ook geschikt voor diverse andere sporten of verenigingen die indoor les willen geven.

Per augustus 2018 is de tennishal aan het Schapendijkje verkocht aan KZG BV. KZG BV bestaat uit vier vrienden; Robert Kruijff, Pieter Kruijff, Wim Gerssen en Robert Jan Zagt. De tennishal is dus weer geschikt gemaakt voor tennis en kan worden gehuurd door tennistrainers en particulieren die graag binnen willen tennissen. In de hal bevindt zich nu 1 tennisbaan.

Verschillende tennistrainers maken al gebruik van deze accommodatie voor het herfst- en winterseizoen 2018-2019. Het tarief voor baanhuur bedraagt in het winterseizoen € 15,- per uur. Meer informatie over de tennishal en online reserveren via https://www.tennishalhetschapendijkje.nl/.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: