Terugblikken op 2018 bij de LOS

0

Den Helder – Zoals de laatste jaren gebruikelijk blikt de LOS ook dit jaar op 31 december terug. Met een aantal gasten wordt teruggekeken op 2018, de hoogte- en dieptepunten. De oudejaarsuitzending is van 09.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor een ieder. Oliebollen zijn uiteraard aanwezig!

In het eerste en laatste uur worden de overleden muzikanten van dit jaar geëerd, tussendoor is het woord aan de gasten. Op bezoek komen deze dag de fractie van de Helderse PVV, die dit jaar haar opwachting maakte in de Helderse gemeenteraad. Pim Visser is niet alleen directeur van de afslag, maar ook recent gekozen tot Havenman van het jaar. Met de dames van Julianapop blikken we terug op hun jubileumjaar en de veranderingen die het met zich meebracht.

Namens de bibliotheek komen Fleur Top en Lesley Alma langs om terug te kijken op een voor de bieb toch wel heel bijzonder jaar. Natuurlijk ontbreekt de politieke terugblik ook niet en daarvoor komen langs Harmen Krul (CDA), Ilse Kootkar (Seniorenpartij en Jutter vh jaar) en Bouke Niggendijker (Beter voor Den Helder). Tot slot was 2018 ook het jaar waarin de LOS 30 jaar bestond en ook daar wordt op teruggeblikt.

De oudejaarsuitzending is 31 december van 09.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs, de deur is open, de toegang gratis, de koffie warm en de oliebollen vers! De studio van de LOS is te vinden aan de Kerkstraat 15A.