DHA-A leader
DHA-A leader

Thuiswinst voor Den Helder Suns

Den Helder – De basketballers van de Den Helder Suns hebben zaterdag in eigen huis met 76-67 gewonnen van Feyenoord. De ploeg van trainer Peter van Noord stond in het begin van het eerste kwart nog even achter, maar ging aan het eind van dat kwart met 20-15 voor en de ploeg had die voorsprong bij de rust ook nog: 38-33.

In het derde kwart liepen de Nieuwediepers verder uit naar 58-46. Hoewel Feyenoord in het laatste kwart nog aandrong, won Den Helder toch met 76-67. Boy van Vliet was de topscorer met 17 punten, Steve Harris had er 16, Alex Laurent 15 en Lavone Holland 14.

Den Helder staat met acht punten uit veertien wedstrijden op de achtste plek.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

NH is de provinciale omroep voor Noord-Holland en sinds 2016 mediapartner van Den Helder Actueel.

Lees ook: