DHA-A leader
DHA-A leader

Tweede Pearle geopend aan de Marsdiepstraat

Den Helder – De familie van der Geer heeft afgelopen vrijdag hun tweede Pearle winkel in Den Helder geopend. “De winkel is prachtig geworden! We zijn dan ook supertrots”, vertelt de nieuwe franchisenemer Ramon van der Geer enthousiast. Aan de wanden van zijn overzichtelijke, gezellige winkel hangen de mooiste monturen.

De opening ging samen met een speciale openingsactie: alle monturen 1 euro. Daarnaast waren er tijdens de opening lekkere hapjes en drankjes en werden gratis vuurwerkbrillen uitgedeeld. De nieuwe winkel is te vinden aan de Marsdiepstraat 266.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.