Verrassende kerst bij de City Life Church

0

Den Helder – De City Life Church houdt op kerstavond, maandag 24 december, twee diensten waarin op feestelijke, muzikale én verrassende wijze het verhaal achter Kerst wordt verteld.

De eerste dienst staat vooral in het teken van kinderen. Dit begint al bij de voordeur, waar ze een rondje kunnen rijden op een pony en zelf een marshmallow en een knakworstje kunnen warmen. Tijdens de dienst is er een speciaal onderdeel voor alle kinderen en aansluitend hebben zij hun eigen kerstviering (groep 1 t/m 8). Na afloop van de dienst ligt er voor alle kinderen een presentje klaar.

Er is tijdens deze dienst ook kinderopvang aanwezig voor kinderen van 1 t/m 3 jaar oud. De parent room voor baby’s van 0 tot 1 jaar oud beschikt over een livestream en is beide diensten open. In de tweede dienst geen kinderprogramma.

Na beide diensten staan er na afloop diverse kerstlekkernijen klaar. Onder het genot van warme glühwein, chocolademelk of koffie is iedereen welkom om nog even na te praten in onze lounge. De eerste dienst, met speciaal programma voor de kinderen, start om 19.00 uur (deuren open om 18:45 uur). Aansluitend start er een tweede dienst om 21.00 uur (deuren open om 20:45 uur). City Life Church , Annie Romein Verschoorlaan 11.