VriendenLoterij verrast Helderse vrijwilligster Longfonds

1

Den Helder – Een grote verrassing van het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor Marga van den Heetkamp den Dulk (64) uit Den Helder. Zij was een van de honderd vrijwilligers en donateurs die als bedankje voor hun steun samen met een introduce naar het ‘Holland Zingt Kerst’ mocht. Een gezellige meezingavond waar bekende Nederlandse artiesten de grootste kersthits zingen.

Karin Klaassen, Manager vrijwilligers en participatie vertelt waarom Marga deze bijzondere avond zo verdient: “Marga heeft een dagtaak aan het organiseren van bijeenkomsten voor mensen met een longziekte. Haar man Henk heeft een (ernstige) longziekte, dus zij weet als geen ander wat het is om naar adem te moeten happen. Marga zet zich met haar hele ziel en zaligheid in voor alle longpatiënten in Den Helder. Van een mondharmonica groep om beter te leren ademen tot een boottocht om andere lotgenoten te ontmoeten. Ze draait haar hand er niet voor om. Een avond lekker genieten van deze kerstshow, dat gun ik haar enorm!”

Marga was blij verrast: “Wat is dit een mooi gebaar. Het was een supertoffe avond vol sfeer en gezelligheid. Ik was met mijn dochter en wij vonden iedere artiest leuk, maar voor ons was Roel van Velzen toch wel het hoogtepunt van de avond.” Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. Meer info via www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

1 REACTIE

  1. fijn dat iedereen (behalve de gemeente DH) de zeer gewaardeerde vrijwilligers in het zonnetje zet

Comments are closed.