DHA-A leader
DHA-A leader

Vroeg uit de veren op De Helderse Vallei

Den Helder – De Helderse Vallei is vandaag, Tweede Kerstdag, geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Er kan dan warme chocolademelk gedronken worden in het bezoekerscentrum na een verfrissende wandeling. Natuurlijk kan iedereen ook nog een kerstwens in de kerstboom hangen!

Op donderdag 27 december of donderdag 3 januari mogen kinderen vanaf 4 jaar ‘Vroeg uit de veren’ om de dierverzorgers op de kinderboerderij te helpen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.deheldersevallei.nl/agenda.

Wie van wandelen houdt kan op zondag 30 december heerlijk de duinen in trekken tijdens de Oliebollentocht die georganiseerd wordt in samenwerking met Landschap Noord-Holland. Er kan 4, 8, 10 of 20 kilometer gewandeld worden. Vooraf aanmelden is niet nodig, het startpunt is De Helderse Vallei. Kijk op www.deheldersevallei.nl/agenda voor de starttijden en meer informatie.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: