Wat doet Europa eigenlijk voor de Kop?

2

Den Helder – Noord-Holland ontvangt EU-subsidies voor het verbeteren van de luchtkwaliteit, stimuleren van werkgelegenheid, ontwikkeling van recreatiegebieden, de maritieme sector en natuurbescherming. Een nieuwe website van het Europees Parlement maakt dit inzichtelijk. Daarop is ook te zien hoe Den Helder profiteert van de EU.

Op de website www.wat-europa-voor-mij-doet.eu is verzameld wat de EU doet voor bijna 1.400 regio´s en gemeenschappen in Europa. Door middel van korte artikelen is te lezen welke projecten in de buurt ondersteund worden vanuit Brussel. De website bevat, buiten de regio Amsterdam om, zes artikelen over Noord-Holland: over de gehele provincie, Zaanstreek, IJmond en Alkmaar, Gooi- en Vechtstreek, Haarlem en de Kop van Noord-Holland.

Door middel van de website “Wat Europa voor mij doet” wil het Europees Parlement inzichtelijk maken hoe de EU het leven van ons allen beïnvloedt. Op deze manier kunnen mensen goed voorbereid naar de stembus op 23 mei 2019 voor de verkiezingen voor het Europees Parlement.

Klik hier voor de info over de Noordkop.

2 REACTIES

  1. Europa kost de burgers alleen maar onnodig veel geld, dat is wat Europa doet voor de kop (en het land), als al die miljarden niet afgedragen hoeven te worden aan Europa dan kan het land deze paar projecten gemakkelijk zelf bekostigen

  2. Propaganda. Dit zijn allemaal sigaren uit eigen doos. Allemaal zelf betaald. Sterker nog, wij Nederlanders betalen in verhouding meer dan andere EU inwoners. Dus wij financieren ook buitenlandse projecten. De EU is verantwoordelijk voor dramatische massa immigratie. Niemand zit te wachten op volksvervanging. Het wordt echter door de EU door onze strot gedrukt. Eruit stappen en wel nu.

Comments are closed.