Youngtimers ook welkom op Historisch Weekend 2019

2

Den Helder – Eind juni 2019 is Willemsoord weer het middelpunt van honderden historische auto’s en schepen. De 23e editie van het Historisch Weekend Den Helder wordt op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 georganiseerd. De organisatie heeft een nieuwe formule toegepast op het evenement.

Het speciale merkenthema is Mercedes; een gerenommeerd merk dat in alle categorieën prachtige modellen heeft gebouwd. In 2019 wordt een nieuw beleid toegepast bij het toelaten van voertuigen. Tot aan 2018 werden alleen voertuigen toegelaten die in 1975 of eerder waren gebouwd. Omdat er ook onder jongere auto’s voldoende exemplaren zijn die de moeite van het bekijken meer dan waard zijn, heeft men de grens van 1975 laten vallen. De organisatie beslist welke ‘youngtimers’ worden toegelaten; het gaat uiteindelijk om de waarde en exclusiviteit.

Ook in 2019 is toegang en deelname aan het Historisch Weekend gratis. De afgelopen jaren bezochten gemiddeld meer dan 20.000 mensen het Historisch Weekend.

2 REACTIES

  1. Beste,
    Ik heb paar vragen over het evenement maar bij wie kan ik dat doen?
    Wie gaan daar over ?

Comments are closed.