DHA-A leader
DHA-A leader

Zeskamp schoonspringen begint in Den Helder

Den Helder – De afdeling Schoonspringen van MSV Zeemacht organiseert 6 januari 2019 de eerste ronde van de Zeskamp Schoonspringen. Deze vindt plaats in zwembad Het Heersdiep. Voor deze eerste ronde van de Zeskamp Schoonspringen worden circa 35 springers verwacht, uit diverse plaatsen uit het land. Springers vanaf 8 jaar strijden tegen hun eigen leeftijdsgenoten in diverse leeftijdscategorieën.

De zeskamp is een serie van wedstrijden tussen de verenigingen Aquarijn (Nieuwegein), de Dolfijn (Amsterdam), ZPC (Amersfoort), PSV Schoonspringen (Eindhoven), SBC 2000 (Breda) en MVS Zeemacht (Den Helder).

De wedstrijd begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Entree: 1,50 euro. Meer info over schoonspringen in Den Helder op de website van Zeemacht, kijk voor meer informatie over de wedstrijd zelf op deze site.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: