DHA-A leader
DHA-A leader

Zwart met team 3e op NK

Hoogwoud – Afgelopen weekend zijn de gymnasten van de springploeg van K&V Opmeer tijdens het NK in Hardinxveld-Giessendam 3e geworden op het NK Airtrack. Ook Madee Zwart uit Julianadorp maakt deel uit van dit team.

Coach Hans Zijp was in zijn nopjes en concludeerde dat de dames uitstekend hadden gepresteerd, zonder cruciale fouten te maken tijdens de uitvoering. “Ze hebben als team het beste van zichzelf laten zien”, meldt hij vol trots. Op het onderdeel Pegasus, waar grote concurrentie was, wisten zij ook nog eens een knappe 6e plaats te veroveren.

Foto: K&V Opmeer vlnr bovenste rij, Nika Wagenaar, Madee Zwart, Emma Bruin. Vlnr onderste rij Rosanne Zweed, Tess Ursem, Mandy Schipper, Maaike Groot.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.