Afvallen, maar dan anders!

0

Den Helder – Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Een van de meest bekende is afvallen. Dat is heel gemakkelijk gezegd, maar de praktijk wijst uit dat dit heel lastig is. Een dieet geeft vaak in het begin een positief resultaat, maar is vaak niet vol te houden en na stoppen met het dieet vliegen de kilo’s er in korte tijd weer aan.

Counselor Petra de Bock en bewegingswetenschapper Tjalling Smits starten een cursus waarin zij de deelnemers geen dieet, maar een mentaliteitsverandering aanbieden, waardoor zij:
1. Beter in hun vel steken
2. Kunnen afvallen
3. Hun streefgewicht kunnen bereiken
4. Het streefgewicht kunnen behouden
5. Gezonder in het leven komen te staan

Dit willen zij doen door het geven van mentale begeleiding volgens de Counselingmethode, door het geven van informatie over voeding en door uit te leggen waarom bewegen goed is voor het lichaam. Meer informatie via via 06-46743232 bij Petra de Bock.