Auto eindigt tegen reclamezuil

22

Den Helder – Een auto is maandagavond rond 21.00 uur op de Kanaalweg tegen een reclamezuil aangereden. De auto reed op de afbuigende voorrangsweg rechtdoor. Volgens een getuige raakte de bestuurder onwel. Na de aanrijding kwam hij weer bij.

De ambulancedienst behandelde de man, waaruit bleek dat hij nauwelijks gewond was geraakt. De politie wilde uit protocol controleren of hij onder invloed was. Een (nieuwe) test voor het gebruik van THC wees erop dat hij onder invloed was. De automobilist is daarom aangehouden en het voertuig weggesleept.

Info en foto: Inter Visual Studio / Marcel Barriel

22 REACTIES

 1. lang leve de THC……
  coffeeshops gedogen, drugs legaliseren, nog meer linkse idiote ideeën ???
  het hele land gaat totaal naar de klote door het linkse lieve beleid, we worden doodgeknuffeld,
  ik zeg terug naar de vorige eeuw waar er nog respect was voor de ouders, politie, leraren, hulpdiensten etc omdat we toen nog niet lief en politiek correct probeerden te zijn, links is de nagel in de doodskist van ons eens mooie land, keihard optreden is de oplossing, hier ook weer, rijbewijs innemen, auto in de pers, schade aan het straatmeubilair vergoeden, en niet zeggen “niet meer doen hoor” of 4 uur papier prikken langs de gracht…..

  • het lieve knuffel beleid in dit land is links, dat leraren geschorst worden omdat ze een etter in de nekvel grijpen is links knuffelen het hele land gaat naar de klote door links, iemand in de ogen kijken en concluderen dat iemand eerlijk is niet echt reclame om mij dan maar de les te lezen…..

 2. Volgens een getuige onwel.
  Wat denk je zelf na zo,n test
  Straks weer vrolijk verder rijden (tegen een knuffelaar?)

 3. ik sta helemaal achter de tekst het nummer “de laarzen” van de geweldige Nederlandse formatie “klein orkest” dat zouden meer Nederlanders moeten doen en met z’n allen weer een gezond klimaat in dit eens mooie land moeten creëren

    • knuffel lekker door stelletje arrogante domkoppen, er is nog nooit zoveel agressie tegen hulpverleners geweest door jullie geknuffel

     • Geven uw troll-reacties op DHA nou een soort voldoening? Zelf ben ik van mening dat u zichzelf behoorlijk voor schut zet.

     • De enige die hier nogal arrogant en dom overkomt bent anders u, met uw wens naar een oorlog om alles weer beter te maken (laatste alinea van ‘De laarzen’).
      En trouwens, geweld tegen hulpverleners neemt met name in de grote steden al toe sinds de eerste politieverordening ergens eind 19de eeuw, neem eens een boek ter hand, misschien leert u nog eens wat!

     • ik heb het niet over dat de agressie sinds begin 20e eeuw toeneemt, ik meld dat het nog nooit zo erg als nu is geweest en dat dit komt omdat jullie knuffelaars alles maar omdraaien, de slachtoffers worden daders omdat de eigenlijke daders geknuffeld moeten worden ipv gestraft, recentelijk voorbeeld dat school incident ….. en dat dienstplicht en of die laatste alinea helemaal geen gekke oplossing zou zijn om weer eens wat respect te stampen in die door het geknuffel door en door verwende jongeren

     • Nee, dat komt omdat er een paar miljoen meer mensen wonen dan ‘toen’, het percentage van de bevolking dat agressief is/geweld gaat gebruiken is vrijwel hetzelfde gebleven.
      Wat het respect betreft, zelfs Socrates liep al te klagen over het gebrek eraan bij de jeugd, net als de ouders in de tijd dat de dienstplicht nog bestond. Dus dat het aan het ‘linkse geknuffel’ zou liggen lijkt mij sterk, lijkt meer op de scheve perceptie van rechtse mensen die respect verwarren met angst. Hoe dan ook, mensen die oorlog zien als een oplossing voor hun probleem zijn volgens mij niet goed bij hun hoofd. Een volwassene die weet ik hoeveel duizenden wil verminken of doden alleen maar om wat opgeschoten grut meer respect bij te brengen is in mijn ogen vele malen meer gestoord dan die agressieve jongere. Die jongere moet nog groeien namelijk, hersens zijn pas klaar rond je 25ste jaar, die leert het nog wel (meestal), een volwassene daarentegen die er zulke denkbeelden op na houdt is pas echt een gevaar voor onze samenleving!

     • Henk, lezen, agressie tegen hulpverleners…..
      maar ik praat toch tegen dovemansoren waarschijnlijk daar u iedere evenementenbezoeker een ontevreden dronken tokkie vind en scholte een eerlijk man noemt omdat u hem een handje geschud heeft en in de ogen gekeken, dat maakt indruk…..

     • Zal niet raar opkijken als recalcitrante mensen als u tzt door het rechtse beleid gedwongen worden opgenomen, een bewindvoerder en mentor aangewezen krijgen die al hun ‘belangen’ behartigd en hun natje, droogje en pilletjes gedwongen aangereikt krijgen.. en niet even later hun luier.

     • In feite RB pleeg jij ook constant agressie tegen hulpverleners met jouw opmerkingen jegens de handhaving, alleen maar omdat jij een “nare” ervaring heb gehad met de politie.
      Dat zijn ook hulpverleners.
      Deze bestuurder had zich van mij dood mogen rijden tegen zo’n reclame zuil, dat dan weer wel.

     • Daar zegt u wat George, dat constante gemekker over politie en handhavers (BOA’s) die hun werk niet of niet goed doen, wat zeg ik, zelfs over een BOA in opleiding die in haar vrije tijd gaat zwemmen, dat is in principe ook aan te merken als agressie tegen hulpverleners. En van het tonen van respect is ook geen sprake. Goed voorbeeld voor de jeugd, dat .. ..

  • Lees maar. Er staat niet wat er staat… In dit lied uit 1983:

   Je leest het altijd in de krant
   Het gaat niet goed met Nederland
   Want wie bezit is de sigaar
   Ze kraken al die huizen maar
   Dat tuig helpt Holland in het graf
   Stuur er de knokploegen op af

   refrain:

   De burgers van het gezond verstand
   De laatste hoop van Nederland
   Geef hen de macht, marcheren maar
   De laarzen staan al klaar

   De ww klopt van geen kant
   Het lijkt hier wel Luilekkerland
   Er is verdomme werk genoeg
   Maar iedereen zit in de kroeg
   Zij werken niet en ik betaal
   Naar een werkkamp allemaal
   Maar er is maar een manier
   Om het op te lossen hier
   Dan gaan ze best wel aan het werk
   En wordt ons vaderland weer sterk
   Het is zonde dat ik het zeg verdomd
   Het is tijd dat er weer oorlog komt…

   (Houzee, RB)

 4. Dit is de T kruising Kanaalweg postbrug/Koningsplein. Je moet wel heel erg blind zijn wil je die missen . Je kan hier alleen links en rechtsaf.

 5. Als ik de foto zo bekijk , is dit niet de eerste keer dat hij schade oploopt en is deze “”chauffeur”” ook al ergens anders tegenaan of langs geschraapt. De linker zijkant vertoont over een groot deel van de auto een beste schraapschade .

 6. BMW’s en bewustzijnsbeïnvloedende middelen zijn doorgaans geen goede combinatie, de verkeerszuil is inmiddels ervaringsdeskundig.

 7. daar zit u er denk ik mij toch wel iets naast, de mensen die alles hebben en toegeschoven krijgen, zonder er iets voor te hebben hoeven doen en nog ontevreden zijn ook mogen of niet stemmen in NL omdat ze nog in afwachting zijn of mogen niet stemmen omdat ze al een afwijzing hebben gehad maar hier gewoon blijven zitten, en diegene die nu dan wel mogen stemmen dan stemmen ze zekers geen Wilders want die is volgens mij toch echt wel fel tegen het Knuffel Klaver beleid waardoor ze nu wel mogen stemmen in NL

Comments are closed.