DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Auto te water, bestuurder weg

Den Helder – In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 01.15 uur, is een auto in het water langs de Doggersvaart terechtgekomen. Ter hoogte van de Torplaan heeft de auto een verkeersbord geramd, voordat deze de sloot in reed.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plekke, de automobilist zat mogelijk nog in het voertuig. Er werd ter plekke echter niemand aangetroffen. Ook was de auto netjes afgesloten. Daarom werd een halfuur later aangenomen dat de veroorzaker van het eenzijdige geval inmiddels was vertrokken. Het voertuig werd geborgen.

Info en foto: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

  1. George

   Tja dat geeft te denken en nu kan de chauffeur door de schrik weg gelopen zijn of er is wat anders in het spel.

   Reply
 1. RB

  wel een grappige zin: “Daarom werd een halfuur later aangenomen dat de veroorzaker van het eenzijdige geval inmiddels was vertrokken” hebben ze speciaal een half uur gewacht omdat ze dachten dat de bestuurder alsnog als een konijn uit een hoge hoed opeens is de auto zou kunnen zitten? 30 minuten is de standaard magie wachttijd? 🙂

  Reply

Geef een reactie (heeft u wel de spelregels gelezen?)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.