Classic Gym’s Health Event levert 750 euro op voor de Zonnebloem

5

Julianadorp – Fitnesscentrum Classic Gym hield zondag een Health Event. Dit evenement, gericht op fit en gezond leven, stond in het teken van Stichting de Zonnebloem Julianadorp en alle opbrengsten die dag waren dan ook bestemd voor het goede doel. Een succesvolle, gezellige en bovendien sportieve middag resulteerde in een eindstand van € 750,- voor Stichting de Zonnebloem Julianadorp.

Van 10:00 tot 15:00 uur opende Fitnesscentrum Classic Gym haar deuren voor zowel leden als niet-leden. Iedereen was welkom; van beginnend sporter tot gevorderde fanatiekeling, van jong tot oud! Gedurende de hele dag werden er workouts gegeven waarvoor een kleine bijdrage werd gevraagd. Tevens was er een drie uur durende spinningmarathon waarvan het laatste uur met een live set van DJ Mace Klaver.

Naast de sportieve activiteiten was het ook mogelijk diverse, interessante lezingen bij te wonen op het gebied van bewegen, afvallen en bewegen. Ook stonden er allerlei informatieve stands en kon er gratis een Health Check worden gedaan. Uiteraard waren er ook lekkere, verantwoorde hapjes en drankjes aanwezig. De middag werd afgesloten met een feestelijke nieuwjaarsborrel en de loterijtrekking. Diverse ondernemers (lokaal en uit de regio) droegen geheel belangeloos hun steentje bij met mooie prijzen voor de loterij. De lootjesverkoop vond dan ook gretig aftrek met zulke prachtige prijzen!

Uitreiking
Al met al heeft Fitnesscentrum Classic Gym, samen met iedereen die belangeloos heeft meegewerkt aan het evenement, een mooi bedrag van € 750,- opgehaald voor Stichting de Zonnebloem Julianadorp. Maandag 7 januari 2019 reikte Kathleen Snippe, eigenaar van Fitnesscentrum Classic Gym, de cheque uit aan Tiny Zijm en het bestuur van de Zonnebloem. “Zo te zien zijn ze net zo blij met het resultaat als wij! We zijn iedereen enorm dankbaar voor zijn/haar bijdrage deze dag. Trots!”

5 REACTIES

 1. Kunnen ze dat geld niet beter aan hun eigen sportschool besteden? Het is daar zo achterstallig allemaal dat ik helaas naar een andere sportschool overgestapt ben. De sauna doet het ook al tijden niet een of ander lul verhaal dat de verzekering nog bezig is de schade te bepalen gooi er gewoon een nieuwe in!

 2. Henk, ik ben blij dat je weg bent
  ik hoop dat je ergens anders bent gaan zeiken en zeuren.

  • Zit nu bij biggym, Hans, een verademing. Knappe spullen en je betaalt voor wat je gebruikt, dus niet voor een sauna die het toch niet doet. Heb ze daar geadviseerd een filiaal in Julianadorp te openen, kan classic, ze doen de naam steeds meer eer aan, wel opdoeken. Hier zie je weer dat concurrentie elkaar scherp houdt. Maar jij heel veel plezier in die ouwe meuk en dik betalen he!

 3. ….maar Henk heeft wel gelijk! Ouwe meuk maar wel de hoofdprijs betalen.
  Grote schimmelplekken op de muren in de herenkleedkamer en inderdaad die sauna.
  Maar ieder zijn meug Hans, als je het een fijne sportschool vind waar je waar voor je geld krijgt dan is dat je gegund uiteraard.

  • Dutch, het gaat mij om het feit dat er lieden zijn die menen een waarde oordeel te geven over een sportschool, pizzeria etc. Of Henk gelijk heeft of niet, de strekking van het verhaal is dat er een aantal mensen zich heeft ingezet voor een goed doel, wanneer je dit dan zo meent te moeten becommentariëren dan is dit ongepast.
   Daarnaast heb ik ook een aantal sportscholen mogen bezoeken in den helder, alleen hebben ze min en pluspunten. En toch zijn er mensen die zich daar thuis voelen, laat dit gewoon een gegeven zijn en veroordeel dit niet.

Comments are closed.