Dag van de Muziek moet dit jaar extra bijzonder worden

2

Den Helder – Verrassingsoptredens door de hele binnenstad, daar denkt de organisatie van de Dag van de Muziek aan voor 2019. Dit jaar vindt namelijk de 25e editie plaats en die moet als het even kan extra bijzonder worden.

De dag van de Muziek is ooit begonnen in veel meer steden, maar is alleen in Den Helder overgebleven. De reden is eigenlijk niet bekend, behalve dat Sikina Pincetti van mening is dat Den Helder muzikaal is en er veel talent aanwezig is. In het LOS radioprogramma “Radio Richard” vertelde ze dat de organisatie nadenkt over de invulling van deze bijzondere jubileumeditie. “Vorig jaar stond opeens de gitarist van Van Dik Hout op te treden (Sandro Assorgia) en dat vonden wij heel erg leuk. Dat willen we dit jaar eigenlijk ook doen, maar dan met meerdere surprise-acts.”

Waar de organisatie ook aan denkt is om de dag te eindigen in het stadspark, met een nog nader te bepalen invulling. De organisatie zoekt dus sponsors, dan wel in geld dan wel op andere manier (zoals een podium of een bijdrage leveren aan catering of iets dergelijks) .

Kijk voor meer informatie op www.dagvandemuziek.nl.

2 REACTIES

  1. De 1e Dag van de Muziek weet ik nog goed te herinneren. Ik werkte toen voor eetcafe de Pion die een groot buitenterras met livemuziek had. Ik voel me oud worden 🙁

Comments are closed.