Daniëlle Vaessen gekozen tot ondernemer van het jaar

14

Den Helder – Daniëlle Vaessen is tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de HOV gekozen tot ondernemer van het jaar. De andere genomineerden waren Cees van der Wel (Helderse postzegel- en muntenhandel) en Geert Westerdijk (IQ Laboratory).

Vaessen bracht in de nieuwe Multivlaai in de Beatrixstraat ook Jamin terug naar Den Helder. Ze is een van de ondernemers die koos voor een winkel in het nieuwe complex De Hofdame. Ook heeft ze, schuin aan de overkant, een ijssalon.

Gerton Smit van AVH machine bouw werd uitgeroepen tot Starter van het jaar.

Foto’s: DHFOTO.

14 REACTIES

 1. Wat is de bijdrage op maatschappelijk gebied in deze ? snoep en ijs was er al net zoals de vlaai. De enige toegevoegde waarde is dat het nu in de Beatrixstraat zit ?
  Had de prijs toegekend aan de Woningstichting die de boel faciliteert.

  • idd, geen lid geen kans; weet zeker dat er ondernemers zijn die meer inoveren dan een snoepje op de markt brengen … 😉

   Aan de minimale reacties te zien boeit het niemand verder…

   • In Den Helder zijn 4271 bedrijven ingeschreven bij het handelsregister (KvK) en ze hebben bij de HOV 300 leden…
    Het is een vriendenclubje wat inderdaad alleen eigen vlees keurt.
    En het mag duidelijk wezen dat een overgroot deel (4000) van de Helderse bedrijven zich niet bij deze club wil aansluiten. Dat zegt denk ik wel genoeg over deze club.

    • Ik ben bang dat het relatief geringe ledental van de HOV vooral wat zegt over het overgrote deel van de Helderse bedrijven c.q. ondernemers….
     Waar Den Helder in ieder geval NIET mooier en beter van wordt, is van azijnpissers die de zon bij anderen niet in het water kunnen laten schijnen!
     De zaken van Daniëlle Vaessen zijn zonder meer een aanwinst voor de binnenstad!

     • Het geringe ledenaantal van de HOV zegt iets over de HOV en niet iets over het overgrote deel van de Helderse bedrijven. De ondernemers die ik heb gesproken willen niet geassocieerd worden met de mensen achter de HOV.
      Je zou bijna zeggen dat Sigmund lid is van de “club” in dit geval via de HOV. Want een kritisch geluid mag je blijkbaar niet geven.
      De reacties gaan niet over mevr. Vaessen, en zeker niet over haar manier van ondernemen. De reacties gaan uitsluitend over de HOV en het disfunctioneren hiervan en de keuring van eigen vlees.
      Kritische geluiden (in ogen van Sigmund azijnpissers) kunnen een stad verbeteren, anders blijf je in een dictatuur die alles voor ons bepaald.

 2. Lid of geen lid van de HOV, maar ik wil als bezoeker van onze binnenstad toch wel even kwijt dat ik vind dat Daniëlle zich met Multivlaai wel degelijk in positieve zin onderscheid van vele andere ondernemers in de stad. En dat zit hem vooral in klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Je wordt zeer vriendelijk en correct te woord gestaan en behandeld. Het is heel lang geleden dat het personeel na mijn bezoek aan een winkel mij weer naar buiten begeleidde en zelfs de deur voor mij opende. Sterker nog: ik kan het me niet herinneren, behalve dan bij Multivlaai! Ik vind het top en zal daarom zeker terugkomen! Het zijn de kleine dingen die het doen!

  • Als u goed opgelet heeft , dan gaat het niet over de Eigenaresse persoonlijk van Multivlaai nog over Multivlaai zelf. noch over andere zaken Het gaat over het feit , dat het een eigenvleeskeuring is van de HOV. Nergens wordt de eigenaresse van de zaak zelf genoemd.

    • Dat , heb ik ook al gezegd. Maar het is wel opvallend dat er weer een veer in de kont geduwd wordt van een bedrijf wat in de nieuwbouw van de stadsvernieling zit.., net als de bieb en de verbouwde schouwburg. (allemaal in de prijzen) Deze zakenlieden worden met het uitreiken van die “”prijzen”” gewoon gebruikt om promotie/aandacht te vestigen/ maken voor de stadsvernieling. Het is niets meer of minder dan promotie van de stadsvernieling .

 3. Wat de ondernemers , nog, in ere houden is het respect voor de HERALDIEK. Drie gouden kepers op een keel veld!

 4. Leuk voor Danielle en gezin maar er zijn toch ook een hoop ondernemers die al sinds jaar en dag hun eigen producten aan de man proberen te brengen en daar ook wel eens voor in het zonnetje gezet mogen worden. Wat te denken van de heren van Flow en Lands End, echtpaar Haeck van Lodewijck Hendrikse?! Een Multi Vlaai en Jamin zijn in diverse steden actief en worden door de “grote bazen” ondersteund lijkt mij.

 5. Het moest een nieuw pand in de Beatrix worden zo simpel is het .
  Van geen enkele waarde dus .

Comments are closed.