Dun laagje sneeuw over Den Helder

9

Den Helder – Ook in Den Helder is het dinsdag gaan sneeuwen. Even voor half elf vanmorgen vielen de eerste voorzichtige vlokken naar beneden. Niet direct in korte tijd een heel pak, maar de doorzetter wint en dat gold dinsdag ook voor de winter. Aan het begin van de middag lag overal toch een klein pak sneeuw van zo’n centimeter dikte.

De verwachting is dat er de rest van de dag, en mogelijk ook woensdagochtend, nog wat sneeuw bij kan komen. Leuke sneeuwfoto? Stuur hem naar redactie@denhelderactueel.nl.

9 REACTIES

 1. Als er iets positiefs gemeld wordt zie geen azijnzeiker met een positieve reactie. ik vond het stuk in de Helderse Courant onder “Jutters” wel positief, dat kwam niet eens van een jutter!

  • Vind je sneeuw dan positief? Kan met mijn auto niet eens de straat in rijden omdat het zo glad is.
   Als je ziet wat het verschil is in Alkmaar en hoe daar buurten vrij zijn gemaakt van sneeuw, dan moeten we ons in Den Helder diep schamen. En dan is er in Alkmaar een dikker pak sneeuw gevallen dan hier.
   Als je zout wil uitsparen, prima maar ga dan met een rolbezem door de straten.

 2. In tegenstelling tot de reageerder boven mij vind ik dat er wel goed gestrooid is. Er wordt nooit gestrooid in straten van een buurtje of hofje. Maar met goede winterbanden merk je daar niet veel van. Heerlijk zo die sneeuw het verandert alles in een magische wereld

 3. De fietspaden die ik nodig had waren keurig gestrooid..en die sneeuw is toch leuk voor de kinderen .

 4. Ook in de binnenstad keurig gestrooid. Prima geregeld. Complimenten daarvoor! Het was een prachtig plaatje en een klein feestje, vooral voor de kinderen : )

Comments are closed.