DHA-A leader
DHA-A leader

Dun laagje sneeuw over Den Helder

Den Helder – Ook in Den Helder is het dinsdag gaan sneeuwen. Even voor half elf vanmorgen vielen de eerste voorzichtige vlokken naar beneden. Niet direct in korte tijd een heel pak, maar de doorzetter wint en dat gold dinsdag ook voor de winter. Aan het begin van de middag lag overal toch een klein pak sneeuw van zo’n centimeter dikte.

De verwachting is dat er de rest van de dag, en mogelijk ook woensdagochtend, nog wat sneeuw bij kan komen. Leuke sneeuwfoto? Stuur hem naar redactie@denhelderactueel.nl.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

9 reacties

 1. Stefan

  Als er iets positiefs gemeld wordt zie geen azijnzeiker met een positieve reactie. ik vond het stuk in de Helderse Courant onder “Jutters” wel positief, dat kwam niet eens van een jutter!

  1. Andrea

   Vind je sneeuw dan positief? Kan met mijn auto niet eens de straat in rijden omdat het zo glad is.
   Als je ziet wat het verschil is in Alkmaar en hoe daar buurten vrij zijn gemaakt van sneeuw, dan moeten we ons in Den Helder diep schamen. En dan is er in Alkmaar een dikker pak sneeuw gevallen dan hier.
   Als je zout wil uitsparen, prima maar ga dan met een rolbezem door de straten.

 2. Stefan

  Morgen is alles waarschijnlijk weer verdwenen, Waar heb je je dan weer druk over gemaakt! Klagen om te klagen. Doei!

 3. M B

  In tegenstelling tot de reageerder boven mij vind ik dat er wel goed gestrooid is. Er wordt nooit gestrooid in straten van een buurtje of hofje. Maar met goede winterbanden merk je daar niet veel van. Heerlijk zo die sneeuw het verandert alles in een magische wereld

 4. Maria

  De fietspaden die ik nodig had waren keurig gestrooid..en die sneeuw is toch leuk voor de kinderen .

 5. Hakatje

  Ook in de binnenstad keurig gestrooid. Prima geregeld. Complimenten daarvoor! Het was een prachtig plaatje en een klein feestje, vooral voor de kinderen : )

Reageren is niet meer mogelijk.