Eerste deelnemersvergadering Dag van de Muziek

7

Den Helder – Het grootste amateurmuziekfestival van Europa bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt 25 mei gevierd. Op 13 februari vindt de eerste deelnemersvergadering plaats in Windkracht 13. Tot die dag is het nog mogelijk voor musici zich aan te melden.

De Dag van de Muziek informeert deelnemers over het evenement in twee deelnemersvergaderingen. In de eerste vergadering krijgen alle deelnemers algemene informatie over hoe de dag gaat verlopen. In de tweede deelnemersvergadering wordt het rooster bekend gemaakt.

Op 13 februari om 19.30 uur in Windkracht 13 is de eerste deelnemersvergadering. Iedereen die zich op heeft gegeven of op wil geven is uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn. Meer informatie via dagvandemuziek.nl.

7 REACTIES

 1. gaat gelukkig nog wel door, alhoewel zuurpruim Henk het ongetwijfeld een onzinevenement voor ontevreden dronken tokkies vind en het liever afgeschaft ziet….

  • RB, ik heb zelden iemand de plank zo zien misslaan!
   Tip; kijk eens naar de organisatie ……………………..

    • RB, ik geef je nog een tip ook. Verwacht je nu dat ik je bij het handje neem en vervolgens uitleg wat de rol van Henk is bij dit evenement? Of wordt zo langzamerhand zelf wakker om te ontdekken dat je wel iets heel doms hebt geschreven?

     • beste Bodelo, u vraagt mij om te kijken bij organisatie, ik kijken bij organisatie en daar komt zo’n beetje elke naam voor behalve Henk….. en als u leest hoe deze Henk afgeeft over het country evenement plus 10 andere evenementen in deze stad hoop ik stellig dat hij ook niet meehelpt aan de dag van de muziek met zo’n belabberde instelling

     • Excuus RB, ik was even in de veronderstelling dat je refereerde aan Henk van Kuijk. Ten onrechte blijkt nu.

   • @ Bodelo, dat is een andere Henk, geen idee hoe die met het commentaar ‘onzinevenement voor ontevreden dronken tokkies’ van zijn achternaam heet. En de Henk waar jij op doelt doet dit jaar blijkbaar niet mee bij de organisatie, hij staat er iig niet bij.

Comments are closed.