Getuigenoproep mishandeling Koningdwarsstraat

5

Den Helder – De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een mishandeling die op oudjaarsdag plaatsvond. Op maandag 31 december, rond 16.45 uur, hebben een aantal mannen een persoon in elkaar geslagen op de Koningdwarsstraat. Het slachtoffer is hierbij gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de politie is zeker dat een aantal personen dit gezien heeft. Zij zijn dan ook op zoek naar getuigen van dit incident. Getuigen kunnen zich melden op het telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van registratie 2018251107.

5 REACTIES

   • het is werkelijk tranentrekkend zoals die politie z’n beschrijving NIET blijft geven.
    dat slappe linkse correcte gedoe.. . . vooral groenlinks blijven kietelen… bah
    vooral als de beschrijving er niet bijstaat kun je wel weer uitgaan van het “vaste” profiel.
    getint..gekleurd…
    laf gedoe

 1. De Politie heeft al twee verdachten ( 23 en 37) uit Den Helder aangehouden en die zitten momenteel vast i.v.m. deze mishandeling. Er wordt nog gezocht naar mogelijk een derde persoon die hierbij betrokken zou kunnen zijn. Volgens de laatste melding van de Politie.

Comments are closed.