Herhaalde getuigenoproep mishandeling

1

Den Helder – De politie deed op 2 januari al een oproep aan getuigen van een mishandeling en die oproep wordt nu herhaald, aangezien nog niet iedereen zich heeft gemeld. De mishandeling vond plaats op de Koningdwarsstraat op 31 december rond 16.45 uur.

“Wij weten dat ten tijde van deze mishandeling een man voorbij fietste en er twee vrouwen door de Koningdwarsstraat liepen. Wij zijn op zoek naar hen”, zo meldt de politie via Facebook. “Bent u één van hen of kent u ze, wilt u dan contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0900-8844 onder vernoeming van het registratienummer 2018251107.”

Het slachtoffer werd door een aantal mannen in elkaar geslagen en is hierbij gewond geraakt en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

1 REACTIE

  1. En weer net “zo veel” informatie als de vorige keer.
    Behalve dat de beschrijving weer angstvallig weggelaten is lopen die gasten sneller weer buiten als de getuigen die aangifte doen.
    Daarna nog even een aai over de bol van een D66 rechter met de spreuk… “nooit meer doen hoor boefjes”.

Comments are closed.