Ingrid Draper is TVJ’er van het jaar

0

Julianadorp – Tijdens de zeer druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst van Tennisvereniging Julianadorp is Ingrid Draper benoemd tot TVJ’er van het jaar. Voorzitter Pieter Lutterman: “Ingrid is een echte ambassadeur van TVJ, al sinds 1988 lid van onze vereniging en sinds die tijd onafgebroken vertegenwoordigd geweest in diverse commissies. Maar deze TVJ’er is niet alleen actief in commissies, maar is ook altijd bezig om nieuwe leden wegwijs te maken op het tennispark en ze te vertellen wat een geweldige vereniging TVJ is.”

Ingrid was duidelijk verrast door deze eer die haar ten deel viel. In haar dankwoord was ze duidelijk: “TVJ is mijn tweede thuis”.

Naast de benoeming van de TVJ’er van het jaar werden ook de kampioenen van de najaarscompetitie gehuldigd. Twee teams van TVJ viel deze eer ten deel. Voorzitter Pieter Lutterman memoreerde verder nog in zijn toespraak dat er in het afgelopen jaar weer fors is geïnvesteerd in het park, dat TVJ kerngezond is en dat dat vooral te danken is aan het vele vrijwilligerswerk dat door de leden wordt gedaan.