DHA-A leader
DHA-A leader

Inval in Den Helder voor wapenhandel

Den Helder – De politie Amsterdam heeft dinsdag bij twee woningen in Amsterdam en één in Den Helder invallen verricht. Daarbij zijn drie verdachten aangehouden die online in vuurwapens handelden.

Het onderzoek is gedaan door een Amsterdams rechercheteam en startte nadat er online vuurwapens werden aangeboden. Tijdens het doorzoeken van de woningen heeft de politie onder andere wapens, munitie en verdovende middelen aangetroffen.

Ook in het Brabantse Oisterwijk heeft de politie een inval gedaan bij een woning waaruit online vuurwapens werden verhandeld. De verdachten, variërend in de leeftijd van 21 tot 29 jaar, zitten vast en worden vandaag (vrijdag) voorgeleid aan de rechter-commissaris.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

NH is de provinciale omroep voor Noord-Holland en sinds 2016 mediapartner van Den Helder Actueel.

Lees ook: