Jorina Baars de ring in tegen Anissa Haddaoui

1

Den Helder – Jorina Baars mag weer de ring in. Op 20 april bokst ze in Hoofddorp tegen Anissa Haddaoui. Vorig jaar zouden de twee elkaar ook al treffen, maar toen zegde Haddaoui met een blessure af voor de ontmoeting in Almere. Baars vocht toen, met succes, tegen Amel Dehby.

De wedstrijd tegen Haddaoui staat al geruime tijd op het wensenlijstje van Baars. De twee troffen elkaar een keer eerder, in 2011. Die partij werd vroegtijdig gestopt, omdat volgens de scheidsrechter de neus van Haddaoui gebroken was. Dit bleek achteraf niet het geval, toch werd de winst aan Baars toebedeeld. Een rematch wordt het nu dus eindelijk. “Ik hoop dat ze nu niet afzegt”, meldt Baars. “Ik kijk enorm uit naar deze partij. Ik denk dat Anissa een waardige tegenstandster is. Het wordt een beukpartij!”, vertelde ze vorig jaar al. Baars en Haddaoui gelden als de twee toppers van Nederland.

Volgens de organisator is dit “de match waar heel kickboksminnend Nederland al zeven jaar op wacht, een superfight tussen twee A-klasse vrouwelijke sporters die op dit moment de wereldtop van het kickboksen domineren.”

Baars en Haddaoui strijden 20 april om de wereldtitel van de World Fighting League.

1 REACTIE

Comments are closed.