Kater en Koenen organiseren gehaktballenwedstrijd

2

Julianadorp – Wie maakt de lekkerste gehaktbal van Julianadorp? De thuiskoks kunnen het 3 februari tegen elkaar opnemen, dan houden slagerij Jan Kater en Dorpscafé Koenen namelijk de eerste Dorper gehaktballenwedstrijd.

De thuiskoks moeten thuis hun ballen braden met gehakt van Slagerij Kater, deelnemers kunnen voor 5 euro een kilo gehakt kopen om mee te doen. Op zondagmiddag 3 februari moeten de ballen worden ingeleverd tussen 15:00 en 15:30 uur bij Dorpscafé Koenen, waar de jury ze zal testen en het publiek ze kan proeven en stemmen.

Bij inlevering van de ballen krijgt elke deelnemer een versnapering van Dorpscafé Koenen. Voor alle deelnemers is er na de wedstrijd 500 gram gratis gehakt. Aansluitend op de keuring vind de prijsuitreiking plaats en zal de winnaar of winnares de bokaal in ontvangst nemen.

Deelnemers kunnen zich inschrijven aan de bar bij Dorpscafé Koenen of Bij Slagerij Kater. “We hebben wel een maximaal aantal deelnemers, omdat de buiken van de jury een keer vol raken.”

2 REACTIES

Comments are closed.