Klanten Thuisbezorgd.nl kiezen Royal Piramide als de beste

8

Den Helder – Royal Piramide in de Koningstraat is door de klanten van Thuisbezorgd.nl gekozen tot het beste restaurant van Den Helder. Ze hebben daarom een “Best Restaurant Award 2018” toegekend gekregen. Ook Grillroom Shalom (Koningstraat) en King Burger Chicken (Seringenlaan) haalden de top 3.

De restaurants werden gekozen op basis van de gemiddelde score van de kwaliteit van het eten en de snelheid van de bezorging. In december werden Thuisbezorgd.nl klanten gevraagd om hun favoriete restaurants te steunen door een review te plaatsen op het platform. De resultaten werden vervolgens berekend over de verkiezingsperiode en gecheckt op fraude; waarna uiteindelijk de landelijke-, regionale- en categoriewinnaars werden benoemd. In totaal kon er, landelijk, op 787 verschillende restaurants worden gestemd. Het is voor het vijfde jaar op rij dat Thuisbezorgd.nl de Best Restaurant Awards 2018 verkiezing heeft gehouden.

Inci Rotterdam werd gekozen tot het beste restaurant van Nederland. Tot het beste restaurant van Noord-Holland werd Fresh2Go Sushi uit Amsterdam gekozen.

8 REACTIES

  • Tja Henk, helemaal met je eens.
   Gefeliciteerd maar wat is de waarde van deze verkiezing? Ik zet er mijn twijfels bij. Wel een mooi stukje reclame voor … de online firma.

  • @ Henk, een restaurant is volgens de definitie een uitgaansgelegenheid waar je, tegen betaling, kan eten. Dat gelegenheden als deze vroeger nog niet bestonden en er voor de wat ouderen onder ons anders uitzien dan een restaurant in traditionele zin, gedekt op tafellinnen met een keur aan borden, glazen en bestek, betekent niet dat ze geen restaurant zijn.

   @ Bodelo, uiteraard zijn de reviews, waarop deze ‘verkiezing’ gebaseerd is, nuttig en waardevol. Ik lees altijd de recente reviews, want zo heb ik een indruk wat ik kan verwachten: is het eten lekker, moet ik lang wachten, is het warm of koud als het aankomt, stuk voor stuk dingen die belangrijk zijn om te weten. En voor de zaken die buiten de ‘award’ vallen is dit een incentive om beter hun best doen, om hun voedsel en/of service te verbeteren en volgend jaar wel in de top 3 te vallen.

  • moet er maar even langs en ze in de ogen kijken Henk, dan weet je wat voor vlees je in de kuip hebt, veel betrouwbaarder dan zo’n website…..

 1. Bij een snackbar kan je ook tegen betaling wat eten, maar om dat nu een restaurant te noemen?
  Uiteraard toch gefeliciteerd Royal!

 2. Je kan veel beter een panel samenstellen van kenners, dit is meer een truc om restaurants je te laten promoten, sites als Thuisbezorgd, Hungry/JustEat, Sneleten.nl en nu UberEats e.d. jagen ook op de bestaande klanten en zullen steeds meer innoveren op klantloyaliteit, waar restaurants weinig doen.

Comments are closed.