DHA-A leader
DHA-A leader

Knappe prestatie Assorgia bij Silvestercross

Den Helder – Terwijl in Den Helder de oudejaarscross werd gelopen, deed Luca Assorgia van SV Sportlust in Soest mee aan de Silvestercross. Deze cross maakt onderdeel uit van het Nationale Crosscircuit en kent een sterk internationaal deelnemersveld.

Op de 10 kilometer wedstrijd, gelopen op een zandig parcours, behaalde Assorgia een knappe 15e plaats in een tijd van 36.51. Hij werd daarmee zevende Nederlander en eindigde vlak voor de Nederlandse kampioen Edwin de Vries. Beste Nederlander op een vierde plaats was Khalid Choukoud.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

4 reacties

Reageren is niet meer mogelijk.