Live Muziek en Dolle Dinsdag in de Pimpandoer

0

Den Helder – Two Alley Rats komt zaterdag 2 februari naar de Pimpandoer. De Two Alley Rats staat voor een pact tussen Davor Visser (gitaar/zang) en Arnoud Deyll (harmonica/footdrums/zang). Het duo speelt sinds kort samen en brengt op een geheel eigenwijze een mix van stevige rock en folk ten gehore.

Het duo wordt geïnspireerd door bands als Pearl Jam, Pink Floyd, David Bowie, Dire Straits en ACDC. De Two Alley Rats worden zaterdag 2 februari muzikaal ondersteund door de formatie Flatland Folks. Aanvang van het optreden is 22.00 uur en zoals altijd is er gratis entree.

Dolle Dinsdag
Dinsdag 5 maart is de officieuze afsluiting van het Helderse carnaval in Café Pimpandoer; De Dolle Dinsdag. Vrijdag 1 februari start de kaartverkoop voor dit dolle feest in de Pimpandoer.

De kaartjes voor dit feest kosten 20 euro en hiervoor krijg je vijf consumpties en een heerlijke maaltijd. Let op: Op=Op!