DHA-A leader
DHA-A leader

Militair dronken van de weg gehaald

Den Helder – Agenten zagen dinsdag om 04.45 uur op het Nieuwe Diep een voertuig rijden dat slingerde. De 25-jarige bestuurder bleek onder invloed van alcohol en blies 480 ug/l. Daar het hier om een militair ging is hij overgedragen aan de Koninklijke Mareschaussee.

Op de Nieuweweg zagen ze rond 13.30 uur een 32-jarige man rijden waarvan het rijbewijs was verlopen. Vanwege een medische indicatie mocht hij geen voertuig meer besturen. Hij kreeg een proces-verbaal. Dit was overigens de tweede keer in een korte tijd. De eigenaar van het voertuig is hiervan op de hoogte gebracht, een volgende keer zal het voertuig in beslag worden genomen.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: