Nachtelijke wandeling door verboden gebied

0

Den Helder – Altijd al eens in de nacht willen wandelen door een gebied waar dat verboden is? Ga dan mee met de gids van Landschap Noord-Holland, op zaterdag 19 januari, van 21:00 tot 22:30 uur. De wandeling vindt plaats in dat deel van de Helderse Duinen dat normaal is afgesloten voor publiek.

Januari is de bronsttijd van de vossen. Op een mooie, stille avond zijn hun bronstgeluiden goed te horen. De aanwezigheid van vossen in het duin is ook te zien aan prooiresten, loopsporen en uitwerpselen, maar in het donker zal het toch vooral aankomen op het gehoor. Een spannende en unieke natuurbeleving! De gids van Landschap Noord-Holland begeleidt de tocht.

Zin om mee te gaan? Kijk op www.gaatumee.nl voor aanmelding. Wanneer: zaterdag 19 januari 2019 van 21:00 tot 22:30 uur. Vertrekpunt: Parkeerplaats restaurant Duinoord, Jan Verfailleweg 620, 1783 BW Den Helder. Graag aanmelden, maar ter plekke aansluiten kan ook. Tip: de wandeling gaat door struinnatuur, dus trek goede wandelschoenen aan!