DHA-A leader
DHA-A leader

Openluchtconcert Nieuwedieper Visserskoor

Den Helder – Het Nieuwedieper Visserskoor treedt vanavond (vrijdag 4 januari) op voor de lichtprojectie op De Kampanje. Het koor komt met circa 45 leden en zal vanaf 19.30 uur tien liederen uit hun repertoire ten gehore brengen, buiten op de kade van de Museumhaven. Dit alles onder leiding van Alfred de Jong.

Uiteraard sluiten de liederen volledig aan op het thema over de Helderse visserij, dat kunstenaars Machteld Aardse en Femke Kempkes hebben bedacht voor hun projectie op de gevel van de Kampanje. Na afloop wordt om 20.15 uur gestart met een rondleiding langs de andere lichtprojecties. De rondleiding eindigt met een bezoek aan de verlichte Bonaire op Willemsoord.

Meer informatie over de lichtkunstroute is te vinden op www.denhelder.online/lichtkunst.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: