Popkoor Amuzement op het podium in Zevenskoop

0

Den Helder – Het Helderse Popkoor Amuzement treedt zondag 27 januari op in Cinema Zevenskoop. Het koor, onder leiding van Bas IJff, repeteert iedere 6 tot 8 maanden met een ander thema. Deze keer is dit het thema “Time After Time”.

Of het nu gaat over jaren, weken, dagen, nachten, ochtend of middag: alle muziek in dit thema heeft met ‘tijd’ te maken. Een aantal voorbeelden van nummers zijn: Time After Time (Cyndi Lauper), Holding Back The Years (Simply Red), A Night Like This (Caro Emerald), Clocks (Coldplay), Tonight (Tina Turner & David Bowie) en The Longest Time (Billy Joel). De toegangsprijs bedraagt € 6,50. De optredens beginnen om 13.30 en 16.30.

Dinsdag 5 februari begint weer een nieuw popkoorproject: Seventies. Er worden nog nieuwe koorleden gezocht. Het repeteren wordt auditief gedaan, op het gehoor dus, daarom kunnen ook mensen die geen noten kunnen lezen toch meezingen. Nieuwe koorleden hoeven geen auditie te doen. Er wordt meestal driestemmig gezongen.

Repetities zijn iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 in Galerie Windkracht 13. In oktober wordt er een uitvoering gegeven begeleid met een live band. Kaartjes voor het optreden in Zevenskoop zijn te reserveren via de website. Zie voor verdere informatie over het koor: www.zangstudioamuzement.nl, of bel met 0622670925.