Stem op het Appeltje van Oranje

0

Den Helder – Het project Home-Start van Humanitas Den Helder maakt dit jaar kans op een Appeltje van Oranje. Het Oranje Fonds roemt vrijwilligerswerk bij de Appeltjes 2019. Home-Start maakt kans op een Appeltje, omdat de ervaren en getrainde Home-Start vrijwilligers ouders ondersteunen bij opvoedvragen.

Landelijk doet Humanitas dit al 25 jaar en in Den Helder al meer dan 12 jaar. Elke stem kunnen ze goed gebruiken om nog meer ouders te kunnen ondersteunen! Stemmen kan nog twee dagen, tot en met 16 januari. Door te stemmen op Home-Start worden de vrijwilligers beloond die elke week ouders ondersteunen bij hun vragen over opvoeden.

Het Appeltje van Oranje is een prijs die het Oranje Fonds jaarlijks toekent aan drie projecten op het gebied van maatschappelijk welzijn en sociale cohesie. Dit jaar zet het Oranje Fonds de schijnwerpers op vrijwilligerswerk, omdat vrijwilligers erin slagen de verbinding te leggen met mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

Stemmen op Home-Start kan via appeltjevanoranje.nl/home-start.