Vaart komt ook naar Julianapop

0

Julianadorp – De band Vaart uit Breezand is de volgende naam die door de organisatie van Julianapop bekend is gemaakt. Eerder was al duidelijk dat De Jeugd van Tegenwoordig en Rob de Nijs op zaterdag 15 juni 2019 naar het dorp komen.

Na ruim twintig jaar cover ervaring besloten de muziekvrienden uit Breezand dat er meer is dan liedjes naspelen. Eigen liedjes met eigen, betekenisvolle teksten: Vaart zag het levenslicht. Sinds 2008 timmert de Polderse band aan de weg en hoewel de formatie wel eens veranderde van samenstelling, zijn ze na al die tijd nog steeds super lekker op weg.

In 2019 gaat de band van start met “Hierbinnen komt het goed”. Het feit dat de try-out eind 2018 volledig uitverkocht raakte, geeft aan dat de mannen weten wat ze doen en dat hun muziek en treffende teksten zeker gewaardeerd worden. Voeg hieraan toe dat de band maar liefst twee keer in het voorprogramma van De Dijk stond en je snapt wel dat ze prima op Julianapop passen. “De band bezingt het leven in het Nederlands, waarbij het ene nummer rockt en rollt en het andere bijna te klein is voor welk publiek dan ook”, aldus de organisatie.

Voorverkoop en info
De online voorverkoop start vrijdag 1 februari 2019. De eerste hard copy tickets scoor je bij de Julianapop-kraam op de Springfair, zondag 7 april 2019. Kijk voor de laatste kaartverkoop updates en line-up info op julianapop.nl of de Facebookpagina.