Verkeer vast voor Station door vrachtwagen met pech (update)

23

Den Helder – Het verkeer voor het station stond donderdag sinds even voor half twaalf vast, omdat een vrachtwagen met pech (stuurslot zat vast) de weg blokkeerde.

De vrachtwagen zat vol bloemen voor de winkel op het station. Hij was al leeg, dus er zijn verse bloemen te krijgen, maar bij het vertrek ging het dus mis. De wagen kon tijdelijk niet voor- en niet achteruit.

De bus van Connexxion kon er ook niet langs, wat dus gevolgen had voor de dienstregeling van en naar Julianadorp en Nieuw Den Helder.

Update
Rond 12.15 uur kwam de Wegenwacht ter plaatse en even later was het kruispunt weer vrij. Vanuit de kiosk op het station werd koffie gebracht naar de chauffeur en bijrijder en voor de man van de Wegenwacht. En natuurlijk ook een mooie bos bloemen voor de Wegenwachter!

23 REACTIES

 1. Verkeersinfarct, de aorta van de stad verstopt door een pechgeval. De bloemetjes waren al binnen, hij had ze in ieder geval niet buiten gezet.

 2. laatst kwam dezelfde vrachtwagen al met open laadklep langs, het is ook een oud ding wat eigenlijk aan vervanging toe is, net zoals zoveel van die oude fijnstof uitstotende oude diesels die hier nog steeds mogen komen, tijd voor milieuzones in de stad

  • Als je nu je galbakkerij productief inzet heeft het nog enige zin.. Doe er dan wat aan! Maar om hier dagelijks je gechagrijn neer te plempen verander je niets.

   • goede ontopic reactie, begint net facebook te lijken met dit soort puberale onderbuikreacties,
    en wie zegt dat ik me niet dagelijks inzet voor verbetering?

   • Ja, als hij de wegenwacht niet had gebeld had er nu nog file gestaan. En als je kijkt hoe de vrachtwagen tot stilstand is gekomen. Mogen we van geluk spreken dat het met hoge snelheid is gebeurt. Hij staat recht op de weg, waarbij het lijkt of hij niet meer kon sturen en recht door reed.
    En wat andere ook zeggen, ga is normaal de discussie aan, zonder die belachelijke oneliners van je.

    • Hij kwam van de stoep af voor het station. Die situaties ga je krijgen als ze bij de aanleg van de goudkust geen rekening hebben gehouden met los en laadplaatsen. Het zelfde gebeurd bij de bloemen winkel naast de Hema en Kruidvat. Laat ze maar eens een dag gaan kijken in de Beatrixstraat. Dan regent het bekeuringen voor op de stoep geparkeerde voertuigen.

 3. Hou toch op met je linkse geneuzel RB. Allemaal symbool politiek. Den Helder heeft bijna de schoonste lucht van het land.

 4. Tja, wat wil je zeg met die LINKSbestuurde vrachtwagens en handhavers die verzuimen stuurslot controles uit te voeren. Wat zal die chauffeur zich opgelaten hebben gevoeld, vervelend hoor.

 5. Waarom verplaatsen ze het station niet naar Willemsoord ?
  De schouwburg zou een prachtige stationshal zijn.
  Restaurant stoom een mooie restauratie.
  Lekker met popcorn en een biertje in de Beatrixstraat kijken naar de treinen
  die voorbij komen.

Comments are closed.