Weekend vol activiteiten in De Kampanje

0

Den Helder – Het laatste weekend van januari staat bij de Kampanje in het teken van Het Nationaal Theaterweekend. Een weekend met voorstellingen voor een vriendelijk prijsje én andere leuke activiteiten.

In het weekend van 25 tot en met 27 januari biedt de Kampanje vijf voorstellingen aan voor jong en oud. DJ Gerard Ekdom zet zaterdagavond 26 januari de Stadshal op zijn kop. Of kom naar de swingende familievoorstelling Jazz Duzz op zondagmiddag 27 januari en doe ook mee aan de muzikale workshop vooraf.

Naast de voorstellingen zijn in de Kampanje ook andere activiteiten te bezoeken. Vrijdagavond kunnen muziekliefhebbers vanaf 20.00 uur meedoen met de Muziekquiz. Op zaterdagavond 26 januari is van 17.00 tot 20.00 uur het event “Kampanje in Kaarslicht”. Vier bijzondere ruimtes in de Kampanje zijn het toneel voor de vier bands Vaart, Patrick, Sikina & Sulaika, Andy & Saskia en Flatland Folks. Publiek loopt met een kaarsje van ruimte naar ruimte en geniet ieder half uur van andere muziek op een andere plek. Een kaart, inclusief kaarsje, kost 1 euro.

Neem een kijkje op www.kampanje.nl/theaterweekend voor het volledige programma en het reserveren van kaarten.