Wijkplatform Julianadorp over de zorg

0

Julianadorp – Het Wijkplatform Julianadorp komt 31 januari bijeen in Buitenveld. De avond is voor een ieder toegankelijk en heeft dit keer als thema de zorg meegekregen. Het wijkplatform biedt deze avond een platform aan ervaringsdeskundigen. Zij vertellen over hun ervaringen en de aanwezigen kunnen vragen stellen.

Jolanda Duivestein, de locatiemanager van Buitenveld, opent de avond met wetenswaardigheden van Omring in het algemeen en Buitenveld in het bijzonder. Maureen Klaver van de GGD vertelt over haar ervaringen en omgang met verwarde mensen, Marianne Weel geeft informatie over mantelzorg en Nel Ockenburg geeft uitleg en tips om de omgeving dementievriendelijk te maken.

Waar: Buitenveld, Landbouwstraat 66 1787AM Julianadorp
Wanneer: donderdag 31 januari 2019
Hoe laat: 19:30 uur