DHA-A leader
DHA-A leader

Zomerfeesten gaan op herhaling

Den Helder – De Helderse Zomerfeesten keren dit jaar terug op Willemsoord. Ze bestaan uit het foodtruckfestival, zomercarnaval en het concert aan de werf en vinden dit jaar plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juli.

“De eerste editie bleek afgelopen zomer een doorslaand succes met een paar duizend bezoekers, dus een vervolg kon niet uitblijven”, aldus Daniël Albers, die samen Marius Mahabir en Djeyan Autar de drijvende kracht is achter het driedaagse festival. “Samen met de Helderse ondernemers die zich als sponsors achter het festival hebben geschaard, Willemsoord Den Helder, de gemeente Den Helder en uiteraard de vrijwilligers gaan we er een prachtige tweede editie van maken. De vaste onderdelen zullen blijven en daarnaast gaan we kijken naar een paar uitbreidingen.”

Dit betekent elke dag lekker eten op Foodtruckfestival Den Helder. Een kinderprogramma komt er ook weer met diverse activiteiten. De vrijdagmiddagborrel kan gevierd worden tijdens het Concert aan de Werf met diverse muziekoptredens en op zaterdag is het tijd voor het jaarlijkse Zomercarnaval Den Helder met Caribische muziek en de Battle of Drums 2019. Zondag is de laatste dag van het festival, ook dan is er een uitgebreid muziekprogramma met optredens van diverse Helderse artiesten.

Het laatste nieuws en meer informatie over de Helderse Zomerfeesten is te vinden op de facebookpagina van Helderse Zomerfeesten.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. Lady bug

    Wat leuk en fijn dat het zomerfeest er weer komt. Ik heb er zo van genoten. Dan kan de organisatie zich misschien ook buigen hoe het intensieve toeristen verkeer van en naar Texel moet worden omgeleid ?

  2. Bombong de Geweldige

    Het Historisch Weekend kan mijns inziens wel een impuls gebruiken. Elk jaar lijkt een herhaling van alle voorgaande jaren te zijn, er zijn steeds dezelfde auto’s te zien. Breidt het eens uit met motorfietsen of chopperfietsen of alleen WO2 voertuigen, maak eens een leuk trial parcours met demonstraties, etc. Wees creatief.

Reageren is niet meer mogelijk.