Buik- en Baby Bazaar in Hotel Den Helder

0

Den Helder – De derde editie van de Buik & Baby Bazaar staat voor vandaag op het programma. In Hotel Den Helder verzamelen zich zorgverleners, zorgprofessionals, ondernemers, profit- en non-profitorganisaties gerelateerd aan de geboortezorg en uiteraard vele belangstellenden. De beurs is open van 12.00 tot 16.00 uur en de entree is gratis.

Oriënteren, investeren, leren en amuseren. Maak een ronde langs de standhouders, allen opgesteld in de rustieke binnentuin van Hotel Den Helder. Het aanbod is breed. Babykilo’s eraan, dat vindt men niet erg, maar die kilo’s er weer af: vandaag krijgt moeder tips en demonstraties van ervaren sportinstructeurs. Borstvoeden moet kunnen, maar hoe blijft het leuk? Tips en adviezen van de kenners.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar wat weten de kersverse ouders van E.H.B.O. ? De meest hippe kleding voor zwangeren en baby’s! Een kindje kostbaar? Jazeker, maar ook financieel een investering. Vraag het maar na bij de stand van de bank. Foto’s van je kindje. Heb je die ooit genoeg? In de mobiele fotostudio maken ze de allermooiste. Kleutergym, schminken, een voorleesoma, ook voor deze leeftijdsgroep zijn er op de bazaar leuke activiteiten.

Wegens succes wordt er ook dit jaar weer een gezellige ontmoetingsruimte gecreëerd, waar een ieder kan genieten van een drankje met een roze/blauwe versnapering. Bovenstaande is slechts een greep uit het aanbod op de Bazaar.