DHA-A leader
DHA-A leader

Den Helder nu een No Go Zone

Den Helder – Greg Shapiro staat 7 maart met zijn voorstelling “The Madness of King Donald” in schouwburg De Kampanje in Den Helder. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Greg Shapiro, ofwel ‘The Original Fake Trump’, bekend van de ‘Netherlands Second’-video van Zondag met Lubach, een video gemaakt waarin hij Den Helder tot ‘No Go Zone’ verklaart.

Comedian Greg Shapiro, beroemd vanwege zijn Trump-imitaties, reist het land door met zijn theatershow The Madness of King Donald. De show van Shapiro staat garant voor een komische, maar ook therapeutische avond: de comedian presenteert een psychologische survivalgids voor de 45e, en misschien wel laatste, president van de Verenigde Staten.

De Amerikaans-Nederlandse acteur en comedian was al bekend van onder andere Boom Chicago, BNR Nieuwsradio en Comedy Central, maar hij werd pas echt wereldberoemd in Nederland toen hij als Trump optrad in de ‘Netherlands Second’-video van Arjen Lubach, die viraal ging en wereldwijd meer dan 50 miljoen views kreeg. Na dit enorme succes reist Shapiro nu door het land met een avond vol stand-up comedy, met een vleugje improvisatie, geregisseerd door Boom Chicago-collega Michael Diederich.

De voorstelling biedt bovendien een unieke kans voor de gewone Nederlander om kennis te maken met de president van Amerika. Heb je brandende vragen die je altijd al eens aan de president wilde stellen? Dit is je kans! “As The Original Fake Trump I plan to give more press conferences than the actual Trump”, aldus Shapiro. Houd je vragen dus klaar als je het theater binnenstapt voor een ontmoeting met ‘The Original Fake Trump’.

Kijk voor meer informatie over Greg Shapiro en The Madness of King Donald op www.gregshapiro.nl. Kaarten via deze link.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

4 reacties

    1. RB

      wat een aanfluiting, dat er mensen voor dit soort flauwekul betalen, dan ben je niet goed in het hoofd

  1. Ad

    hm….. zou een goeie voor de NPO zijn…. ook zo’n janktoeter die het zware verlies van links maar niet kan verkroppen.

Reageren is niet meer mogelijk.