Dorper Pizza geopend in Julianadorp

6

Julianadorp – Deze week heeft een nieuwe pizzeria in Julianadorp de deuren geopend. Dorper Pizza is gevestigd bij winkelcentrum Dorperweerth en is sinds dinsdag open. Op het menu niet alleen pizza en pasta, maar ook shoarma, döner en de populaire kapsalon.

In de pizzeria is keuze uit 67 verschillende soorten traditionele Italiaanse Pizza’s. De eigenaar heeft hiervoor jaren gewerkt als kok bij Costa Smeralda en is nu voor zichzelf begonnen. De afgelopen weken is hard gewerkt aan inrichting en uitstraling en dinsdag werd de zaak dus geopend. De eerste dagen was het al direct heel druk.

Kijk voor meer informatie op de facebooksite van Dorper Pizza.

6 REACTIES

  1. Voorheen kwamen de shoarma tenten met pizza als extra op het menu omdat hier vraag naar was.
    Tegenwoordig zijn ze zichzelf dan ook maar Pizzeria gaan noemen.

  2. Waarom heeft deze nieuwe shoarma/pizzeria geen mogelijkheid tot pinnen ? Dat is in deze tijd toch niet weg te denken !

Comments are closed.