DSO wint zevende wedstrijd op rij

2

Den Helder – DSO DS1 won afgelopen zaterdagavond haar zevende wedstrijd op rij, de opmars naar de top van de landelijke 2de divisie handbal gaat verder.

Een goed gevulde sporthal De Slenk kreeg een spannende wedstrijd voorgeschoteld. DSO en SEW gingen samen op in een ‘pittige’ wedstrijd, er stond immers spanning op de wedstrijd. Dat de thuisploeg, die voor de wedstrijd op de vijfde plaats bivakkeerde, tegen de nummer 2 SEW hun zevende winst partij in de wacht sleepte, was na een 12-12 ruststand nog niet te voorspellen.

De tweede helft nam DSO een voorsprong van twee punten, Bij vijf minuten voor einde wedstrijd stond het 22-20. Daarna volgde een spannend slot, mede doordat DSO met twee speelsters minder speelde door tijdstraffen. De spanning werd ook opgevolgd door de beslissingen van de scheidsrechters. De vele DSO toeschouwers en de speelsters van DSO vierden de terechte overwinning en een gedeelde derde plaats (mede door verlies van de concurrenten) is een feit.

Op zaterdag 16 februari is de volgende thuiswedstrijd tegen DOS. De wedstrijd begint om 19.45 uur.

2 REACTIES

  1. Goedemorgen Ronald, is het handbalverslag nou van DSO of van DOS (dikke maandagochtendvingers ? )

    Groet,

    Hans

Comments are closed.