Gezellige drukte tijdens zweminstuif Aquacentrum

0

Den Helder – Dansen, waterpolo, wedstrijdzwemmen en survival zwemmen, het waren allemaal onderdelen tijdens de zweminstuif die sinds kort in de kleine schoolvakanties wordt georganiseerd. Voor de allerkleinsten was er een kleurwedstrijd en waren er kleine spelletjes, zoals blokken bouwen en water opvangen vanuit de grote vuurtoren.

Alle deelnemers, jong en oud, konden bij Restaurant Etenstijd terecht om een gezonde snack te maken; een spies van fruit en groenten. Want van sporten word je gezond en daar hoort dus ook een gezonde snack bij. Onder alle deelnemers aan de instuif wordt nog een leuke prijs verloot en de winnaar van de kleurwedstrijd ontvangt ook een leuke prijs. De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt op de Facebook pagina van het Aquacentrum.

En voor alle kinderen die er niet bij konden zijn. In de meivakantie is er opnieuw een zweminstuif!